Email Kaydol websitemizde, Hotmail aç, gmail kaydol, hotmail kaydol, e posta aç gibi konularda sizlere destek vereceğiz. E posta kurmak için destek sitesi.

27 Haziran 2016 Pazartesi

Yandex Kaydol, Yandex E Posta Kur


Yandex Kaydol

Merhaba Arkadaşlar, bu makalemizde sizlere yandex kaydol hakkında bilgi vereceğim. Ancak bu konuya değinmeden önce sizlere birkaç bilgi vermek istiyorum. Bildiği gibi günümüzde arama motorlarının sayısı bir hayli artmaktadır. Artık hemen hemen bütün arama motorları da e posta hizmeti vermektedir. Bunlardan biri de yandex'tir. Bu arama motoru Rusya'nın en ünlü arama motorudur. Ruslar tarafından kurulan yandex ülkemizde 2014 yılında kullanıma açılmıştır. Fakat yandex Google kadar popüler olamamıştır. Yaptığı reklamlar ve takımlar ile yaptığı anlaşmalar ile kısa bir sürede en hızlı yükselişe geçen web siteleri arasında yerini hızla almıştır. Şimdi Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilk 30 web sitesi arasında yerini almayı başarmıştır. Bu yükseliş sürecek gibi görünüyor. 
Yandex, arama motorunun dışında daha pek çok hizmeti biz kullanıcılara sunmaktadır. Örneğin; Haritalar gibi. Bunun yanında e posta hesapları. Bu e posta hesaplarına birçok kişi kayıt olurken sıkıntı yaşamaktadır. Bizde bu makalemizde bu sıkıntılar en iyi bir biçimde ortadan kaldırmayı hedefledik. Aşağıda sizlere resimli anlatım verilmiştir. Adımları doğru takip ederek kayıt olma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yandex E Posta Kur:

  1. Öncellikle kaydolmak için Tıklayın
  2. Linke tıkladıktan sonra karşınıza bir sayfa çıkacaktır. Sayfa da bulunan alanları uygun bir biçimde doldurunuz. Yukarıda verilen resimde ad ve soyadı girdikten sonra hemen altta yer alan kullanıcı adını girin. Örneğin:zafergelgeri@yandex.com gibi. Bu alanı doldurduktan sonra Şifrenizi girin yerine kullanmak istediğiniz şifreyi yazın.
  3.  Daha sonra sizden cep telefon numarası isteyecektir. Bu alana numaranızı girdikten sonra “Kaydol” butonuna tıklayarak Kullanıcı Sözleşmesi’nin şartlarını kabul etmiş oluyorum ve kişisel bilgilerimin, 27.07.2006 tarihli №152-FZ “Kişisel bilgilerle ilgili” Federal yasasına uygun olarak, Gizlilik politikası şartlarında, Yandex tarafından işlenmesine izin veriyorum kısmını seçin ve Kaydol butonuna basın.

Yukarıda verilen işlemleri doğru yaptığınız takdirde kaydolma gerçekleşecektir. Eğer herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalırsanız yorum bölümünde bizlere belirtin ve en hızlı bir şekilde siz kullanıcılarımıza yardımcı olabilelim.

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'ta Paylaş

Benzer Konular : Yandex Kaydol, Yandex E Posta Kur

0 yorum:

Yorum Gönder