Email Kaydol websitemizde, Hotmail aç, gmail kaydol, hotmail kaydol, e posta aç gibi konularda sizlere destek vereceğiz. E posta kurmak için destek sitesi.

27 Haziran 2016 Pazartesi

Email Kaydol, Email Aç


Email Kaydol:

Sizlere bu konumuzda popüler e posta servislerinden bahsedeceğiz ve bu popüler e posta servislerinden nasıl yeni e posta hesabı açabileceğiniz hakkında daha önce yazdığımız konularımıza yönlendireceğiz. Bildiğiniz gibi ülkemizde en çok kullanılan birkaç adet e posta servisi mevcuttur ve bu e posta servislerinin tümünden hesap alabilmeniz için yardım konuları hazırladık. Hemen aşağıdan gerekli bilgileri takip edip konulara ulaşabilirsiniz.

En Popüler E Posta Hesap Açma Siteleri:

Hotmail Kaydol: 

Hotmail Microsoft tarafından kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan web tabanlı e posta servisidir. Hotmail hesabı açarak e posta hesabı alıp kullanmak istiyorsanız biz bu konu hakkında bir yardım hazırladık. Konuya gidip adımları takip ederek kolay bir şekilde hotmail e posta hesabı açabilirsiniz. Hemen aşğıdaki butonu tıklayın.

Gmail Kaydol:

Gmail tartışmasız olarak dünyanın lider internet kuruluşu olan Google tarafından kullanıcılarına ücretisz sunulan bir email açma servisidir. Gmail pek çok özelliği ile inanılmaz kaliteli bir hizmeti kullanıcılarına sunmaktadır. Özellikle de gmail'in spama karşı özel yapısı kullanıcısını çok rahatlatmakdır. Bir diğer güzel yanı da gelen mailleri kategorisine göre otomatik olarak sekmelere ayırması kullanıcılar için önemli olabilecek maillerin gözden kaçırılmasını engellemektedir. Gmail e posta kaydolmak için aşağıdaki butonu tıklayın ve adımları takip edin.

Yandex Kaydol:

Yandex tamamen Türkçeye çevirilmiş hali ile geçtiğimiz yıllarda Türkiye piyasasına sunuldu. Türk girişimciler tarafından Türkiyeye uyarlanan Yandex sürekli olarak yaptığı reklamlar ve sponsorluklar sayesinde adından pek çok kes bahsettirse de Google kadar başarılı olduğunu söylemek mümkün olmayacaktır. Yandex e posta hesabı açmak istiyorsanız yapmanız gerken birkaç basit adım vardır. Bu adımları öğrenmek için lütfen aşağıdaki butonu tıklayınız.
Yukarıdaki başlıklarımızda sizler için Türkiyede en popüler e posta hesaplarını sıraladık. Herhangi birinden e posta hesabı açmak istiyorsanız yapmanız gereken basit adımları uygulayarak e posta hesabı açabilirsiniz. 

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'ta Paylaş

Benzer Konular : Email Kaydol, Email Aç

0 yorum:

Yorum Gönder