Email Kaydol websitemizde, Hotmail aç, gmail kaydol, hotmail kaydol, e posta aç gibi konularda sizlere destek vereceğiz. E posta kurmak için destek sitesi.

27 Haziran 2016 Pazartesi

Hotmail Hesabı Kur, Hotmail Aç


Hotmail Kaydol:

Hotmail Kur adlı bu konuda sizlere yeni hotmail e posta hesabı nasıl açılır konusunda yardım konusu hazırlayacağız. Şimdi öncelikle Hotmail hakkında bilgiler vereceğiz. Hotmail Microsoft tarafından kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan web tabanlı e posta servisidir. Hotmail ilk e posta servislerinden biridir ve yıllarca kalitesini, kullanıcı kitlesini koruyarak kendini geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir. Özellikle de kullanımındaki kolaylık ve hemen hemen her türlü platformdan kullanım kolaylığı sağlayan yapısı sayesinde pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Şimdi aşağıdan sizlere yeni hotmail hesabı nasıl açılır onu anlatalım.

Hotmail Hesap Açmak

  1. Hotmail hesap açamak için yapmanız gereken öncelikle Hotmail Kayıt sayfasına gitmeniz gerekmektedir. Hotmail kayıt sayfasına gitmek için Buraya Tıklayın.
  2. Linke tıkladıktan sonra yönleneceğiniz sayfada, sizden bazı kişisel bilgilerinizi isteyen bir form ile karşılaşacaksınız. Formda sizlerden ad, soyad, telefon, cinsiyet vb. bilgiler isteyecektir.
  3. Bilgileri eksiksiz girdikten sonra telefon numaranızı vs. geri kalan bilgileri girin.
  4. Doğrulama kodunu girerek doğrulama adımını geçin.
  5. Son olarak kayıt işlemlerini tamamlamak için, an alt kısımda bulunan hesap oluştur butonuna tıklayın. 

Hotmail Hesap Kur Videolu Anlatım:

Hotmail hesap açma işlemlerini daha kolay yapmanız için hazırladığımız videoyu izleyerek hesap açma işlemlerini nasıl yapabileceğinizi daha kolay öğrenebilirsiniz. Lütfen aşağıdaki videoyu izleyin ve adımları tek tek takip ederek uygulayın ve hesabınızı sorunsuz açın.


Yukarıda sizler için nasıl yeni hotmail hesabı kuracağınızı anlatıık. Eğer bu konuda hala problem yaşarsanız yapmanız gereken konu altında bulunan yorum kısmını kullanarak bize sorularınızı sorabilirsiniz.

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'ta Paylaş

Benzer Konular : Hotmail Hesabı Kur, Hotmail Aç

0 yorum:

Yorum Gönder