Email Kaydol websitemizde, Hotmail aç, gmail kaydol, hotmail kaydol, e posta aç gibi konularda sizlere destek vereceğiz. E posta kurmak için destek sitesi.

27 Haziran 2016 Pazartesi

Yahoo Kaydol, Yahoo E Posta Kur


Yahoo Kaydol

Merhaba Arkadaşlar, bu makalemizde sizlere yahoo kaydol hakkında bilgi vermek istiyorum. Ancak bu konuya geçmeden önce birkaç bilgiyi siz kullanıcılarımızla paylaşmak istiyorum. Yahoo 1994 yılında kurulan ilk arama motorudur. O yıllarda arama motoru olarak yaklaşık 9-10 sene dünyanın en ünlüsü olmuştur. Ancak şimdi bunu söylemek mümkün değildir. Ardından hizmetlerine yenilerini ekleyen yahoo git gide büyümeyi hedeflemiştir. Yahoo nun hizmetlerinden birisi de yahoo e postadır. Ancak google arama motorunun daha çok verimli ve odaklı çalışması yahoo'yu bir hayli geride bırakmıştır. Ülkemizde üstüne üstelik türkçe desteği vermeyen yahoo türkiye de arama motoru olarak çok az bir kesim tarafından tercih edilmektedir. Yahoo eposta hizmeti hem türkçe ve hemde oldukça seri ve stabil olması ülkemizde e mail hesabı olarak kullanılmasını arttırmıştır. Bu nedenle siz kullanıcılarda yahoo e posta kullanabilir ve tamamen ücretsiz olan bu mail servisi ile tanışabilirsiniz. 
Birçok kişi bu mail servisine kayıtta sıkıntı yaşamaktadır. Bizde bu makalemizi yazarak bu sıkıntıları en iyi bir biçimde ortadan kaldıracağımız görüşündeyim. Kayıt işlemi için aşağıdaki resimlerden yardım alabilirsiniz. 

Yahoo E Posta Kur:


  1. Öncellikle kaydolmak için tıklayın.
  2. Öncellikle adı ve soyadı yazan yeri doldurun. 
  3. Daha sonra kullanmak istediğiniz. e posta adresini giriniz. Örneğin; zaferduzkafa@yahoo.com gibi. Bu alanı doldurduktan sonra 
  4. hem altta yer alan parola kısmına kullanmak istediğiniz parolayı girin.
  5.  Daha sonra cep telefon numarası sizlerden istenecektir. Buraya telefon numaranızı girin. 
  6. Hemen bunun altında yer alan doğum gününüzü seçin ve cinsiyetinizi işaretleyin.  
  7. İsteğe bağlı olarak kurtarma telefon numarası bulunmaktadır. Burası tamamen tercihendir. Yani zorunlu değildir. 
  8. Son olarak hesap oluştur butonuna tıklayınız.


Bu adımları doğru izlerseniz e mail hesabınız olacaktır. Eğer herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalırsanız yorum bölümden bizlere belirtiniz. Bu sebeple en hızlı bir biçimde siz kullanıcılarımıza yardımcı olabiliriz.

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'ta Paylaş

Benzer Konular : Yahoo Kaydol, Yahoo E Posta Kur

0 yorum:

Yorum Gönder