Email Kaydol websitemizde, Hotmail aç, gmail kaydol, hotmail kaydol, e posta aç gibi konularda sizlere destek vereceğiz. E posta kurmak için destek sitesi.

27 Haziran 2016 Pazartesi

Gmail Kaydol, Gmail E Posta Aç


Gmail Kaydol

Merhaba Arkadaşlar, bu makalemizde sizlere gmail kaydol hakkında bilgi vermek istiyorum. Bu konuya geçmeden önce biraz sizlere gmail hakkında bilgi vereyim. Bilindiği üzere son zamanlarda internet dünyası hızla gelişmektedir. Bu sebeple her saniye yeni bir şey ile karşı karşıya kalıyoruz. Email oldukça gerekli bir hale geldi. Kayıt olduğumuz sitelere veya oyunlara gmail şart oldu. Bizimde bu makalemiz sayesinde bu durumu rahatlıkla aşacağınıza inanıyoruz.
2004 yılında gmail kullanıcılara hizmet vermeye başladı. O zaman pek fazla bilinmemekteydi. Gelişen internet dünyası ile son zamanlarda popüler oldu. 3 yıl beta sürümde devam eden hizmet 2007 yılında herkese açık bir hale getirildi. Şu zamanda dünyada en çok kullanılan mail servisleri arasında yerini aldı. Yaklaşık olarak 425 milyon aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Bu email servisi hizmeti ile de özellikle şirketlerin tercih sebebidir. Bunun yanında birçok oyuna girişte veya google play store için istemektedir. Aşağıda sizlere gmail hakkında bilgi vereceğim. Resimlerden yardım alarak kısa bir süre içinde gmail kaydol işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Gmail E Posta Aç:

  1. Öncellikle kaydol için tıklayın. 
  2. Karşınıza bir sayfa çıkacak. Bu sayfada doldurulması zorunlu alanlar bulunmaktadır. ad ve soyadı kısmını doldurun. 
  3. Daha sonra hemen altında bulunan şifre oluşturun yerine kullanılmak istenen şifreyi girip şifrenizi onaylayın yerine aynı şifreyi tekrar yazın. 
  4. Şifre yerinin hemen altında yer alan doğum gününüzü seçtikten hemen sonra cinsiyetinizi seçin. 
  5. Cep telefonu alanına numaranızı giriniz. Bu önemlidir. Niye diye soracak olursanız? Hesabınızın güvenli içindir. Örneğin: Bir kişi sizin şifrenizi biliyor. Sizde bu kişinin giriş yapmasını istemiyorsanız telefonunuza doğrulama kodu isteyerek sadece gmail e posta girişi siz yapabilirsiniz. 
  6. Mevcut e posta adresiniz var ise belirlemeyi unutmayın. Bu bölümde gmailinizin güvenliği için önemlidir. Şifrenizi unuttuğunuz zaman hemen bu e posta'dan yardım alarak yeni şifre alabilirsiniz. 
  7. Onun hemen altında yer alan robot olmadığınızı kanıtlayın sekmesini işaretleyerek metni yazın. Metinde rakamlar veya harfler bulunmaktadır. Büyük küçük kurallarına uygun bir şekilde girdikten sonra gizlilik politikasını kabul ediyorum yerini işaretleyerek sonraki adım butonuna tıklayın. 

Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde gmail'e kaydolacaksınız. Herhangi bir sıkıntı yaşarsanız yorum bölümüne yazın. Bizde sizlere yardımcı oluruz.

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'ta Paylaş

Benzer Konular : Gmail Kaydol, Gmail E Posta Aç

0 yorum:

Yorum Gönder