Email Kaydol websitemizde, Hotmail aç, gmail kaydol, hotmail kaydol, e posta aç gibi konularda sizlere destek vereceğiz. E posta kurmak için destek sitesi.

27 Haziran 2016 Pazartesi

Mynet Kaydol, Mynet E Posta Aç


Mynet Hesap Aç:

Mynet hesap açmak için yardım konumuz ile sizlere nasıl yeni bir mynet e posta hesabı açabileceğinizi öğretmeye çalışacağız. Ama öncelikle sizlere mynet hakkında kısa bilgiler verelim. Mynet Türk girişimciler tarafından kurulan ve tamamen Türkçe altyapısı ile kurulmuş bir portal sistemidir. Mynet üzerinden kullanıcılarına sunulan pek çok hizmet bulunmaktadır. Bu hizmetler tamamen ücretsiz ve kullanıcılar tarafından sürekli olarak tercih edilen bir sistemdir. Şimdi bu konuda sizlere mynet email kaydolmak için yapmanız gerekenleri anlatacağız.

Mynet Kaydol:

  1. Mynet hesabı açmak için yapmanız gereken ilk olarak, Mynet Kaydol sayfasına gitmeniz. Mynet kayıt sayfasına gitmek için Buraya Tıklayın.
  2. Linke tıkladıktan sonra yönleneceğiniz sayfada sizden bazı kişisel bilgiler isteyecektir. Bu bilgiler, ad, soyad, telefon numarası vs. gibi bilgiler olacaktır. Bu bilgileri eksiksiz olarak doldurun.
  3. Bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra yapmanız gerkeen doğrulama kodunu geçmek.
  4. Kullanım koşullarını kabul ediyorum sekmesini tıklayın.
  5. Bütün bilgileri eksiksiz olarak girdikten sonra, Kaydol butonuna tıklayın. Eğer bilgilerde herhangi bir hata yapmamışsanız hesabınız oluşturulacak ve mynet gelen kutusuna yönlendirileceksiniz.

Mynet E posta Açmak:

Mynet hesabınızı açtıktan sonra mynet gelen kutusuna ulaşmak istiyorsanız eğer yapmanız gereken birkaç basit adım vardır. Bu adımlar aşağıdaki gibidir.
  1. öncelikle www.mynet.com adresine gidin
  2. Sağ üst köşede bulunan giriş yap butonuna tıklayınız.
  3. Hesap oluştururken belirlediğiniz e posta hesabı ve şifreniz ile giriş yapın.
  4. Eğer bilgileriniz doğru ise giriş işlemleri başarılı bir şekilde gerçekleşecektir.
Böylelikle mynet e posta kurmak ve mynet gelen kutusu açma konusu hakkında tüm bilgileri vermiş olduk. Eğer bize sormak istediğiniz herhangi bir soru var ise yapmanız gereken konu altından bize sorularınızı sormak olacaktır.

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'ta Paylaş

Benzer Konular : Mynet Kaydol, Mynet E Posta Aç

0 yorum:

Yorum Gönder